Workshop: gevoelens bespreekbaar maken

Gevoelens hebben een grote invloed op hoe we over bepaalde zaken denken en waarom we de dingen doen zoals we ze doen. In deze workshop gaan we op speelse wijze aan de slag met voelen, denken, en doen zodat er een natuurlijke balans ontstaat. Hierbij gaan we natuurlijk ook in op het eigen ongemak van de professional ten aanzien van het bespreekbaar maken van gevoelens. Denk hierbij aan persoonlijke angsten, overtuigingen en andere weerstanden. Wat belemmert jou om door te vragen naar gevoelens? En we maken de slag naar de praktische toepassing. Hoe kun jij dit toepassen in jouw gesprekken?
Kortom een leuke, leerzame manier om losser te worden in gevoelens bespreekbaar maken en tevens spelenderwijs kennis te maken met onze manier van werken.
We gebruiken hiervoor enkele onderdelen van onze transitie-speelvelden de magische driehoek en de magic coach box. Je krijgt een mini-tool mee naar huis.

Praktische informatie:

  • Duur: 1 dagdeel van ca.3,5 uur
  • Prijs: € 95,- per persoon, exclusief 21% btw, inclusief locatie, koffie, thee.
  • Groepsgrootte: 4-12 personen.
  • Als er géén workshop is gepland kun je je aanmelden als geïnteresseerde. Bij genoeg aanmeldingen wordt er een workshop gepland.
  • Deze workshop kan ook in company gegeven worden.
  • Voor informatie of aanmelden: Petra Thissen

Gevoelens vormen een wezenlijk onderdeel van wie we zijn. Gevoelens niet bespreekbaar maken is een deel van jezelf en van de ander niet erkennen of zien. Ook ik vond het ooit lastig om gevoelens bespreekbaar te maken. Omdat ik gevoelig ben voor de gêne van mensen om zichzelf te laten zien.
Nu weet ik dat ik ze een groot cadeau geef door het juist wel te doen.

Petra Thissen