Workshop: de kracht van het niet weten

In principe hoef je het als coach of begeleider niet te weten voor de mens of mensen die je begeleidt. Toch wordt er regelmatig een appèl gedaan op jouw wijsheid en advies. Of misschien vind je het zelf belangrijk om te weten waar het over gaat. Hoe spannend is het dan als je het ècht niet weet?
In onze ogen zijn dit de gouden momenten.

Het “niet weten” herbergt een oneindig pallet van mogelijkheden. Je hoeft het immers niet te weten. Zo ontsluit je nog beter het zelf oplossend vermogen van degene die je hulp of advies heeft gevraagd. Het gaat erom te ontspannen en je open te stellen.
Maar hoe doe je dat als je onder druk staat, of dit erg spannend vindt?
Ontdek het in deze workshop van een halve dag waarin je de verdiepingsslag maakt naar het coachen vanuit het niet weten. We maken gebruik van o.a. het transitiespel de magic coach box.

Praktische informatie:

  • Duur: 1 dagdeel van 3,5 – 4 uur
  • Prijs: € 95,- per persoon, exclusief 21% btw, inclusief locatie, koffie, thee.
  • Groepsgrootte: 4-8 personen.
  • Als er géén workshop is gepland kun je je aanmelden als geïnteresseerde. Bij genoeg aanmeldingen wordt er een workshop gepland.
  • Deze workshop kan ook in company gegeven worden.
  • Voor informatie of aanmelden: Petra Thissen

Het niet weten heb ik ontdekt tijdens mijn werk als Coördinator Buurtbemiddeling. Daar ontstonden de mooiste openingen op het moment dat de bemiddelaars het echt niet meer wisten tijdens een bemiddelingsgesprek. Inmiddels zet ik het niet weten doelbewust in en dat geeft zoveel ontspanning en plezier in mijn werk.

Petra Thissen