Kennismaken met de magic coach box

Wil je weten of werken met de magic coach box iets voor jou is?
Dat kan via een kennismaking online, coachingssessie of verdiepingsworkshop.

Lichtvoetige kennismaking met een onderdeel van de magic coach box

Wil je kennismaken een spelelement van de magic coach box en met onze werkwijze? Kijk hier naar de mogelijkheden met de gratis gevoel-tool.
Wil je kennismaken met het veldwerk kijk dan naar de andere kennismakingsmogelijkheden.

Kennismaking online 
Heb je interesse om via een online ontmoeting kennis te maken met de magic coach box en de werkwijze, 1 op 1 of in een klein groepje? We vertellen je over de achtergrond van de magic coach box en hoe je deze kunt toepassen. Uiteraard laten we je ook het een en ander ervaren. Neem contact op met Petra Thissen voor de mogelijkheden.

Eén op één kennismaken met een coachingssessie

Ervaar de magic coach box als coachee.

In een coachingssessie met één van ons  word je met de magic coach box begeleid bij een vraag die bij jou speelt. Je ervaart hoe het spel ‘werkt’ en als extra krijg je informatie over de achtergrond, de toepassing van het spel en de unieke manier van coachen die de werking van de magic coach box versterkt.

De kosten van deze sessie plus de extra informatie zijn € 150,-

Besluit je binnen een half jaar na deze één op één kennismaking om een start- of VIP- traject bij één ons te volgen, dan krijg je daar € 25,- korting op.

 

Verdiepingsworkshop  

Maak kennis met deze unieke manier van coachen waarbij de coachee zelf de regie heeft over zijn of haar transitie. Wat dit betekent voor  je rol als coach of begeleider en hoe je daarbij gebruik maakt van het veld.

Je kunt kiezen uit verschillende verdiepingsworkshops.