VIP-traject magic coach box

In een maatwerk één-op-één traject leer je werken met de magic coach boxJe kunt een VIP-traject volgen bij Aylin of Sandra.


Sandra:
Dit traject is afgestemd op jouw wensen en ervaring. Je ontvangt de magic coach box* en wat nodig is om je het spel, de speelwijze en coachhouding eigen te maken. Minimaal of uitgebreid, het kan allemaal.
In een voorgesprek bespreken we jouw wensen en geef ik aan wat nodig is om gezamenlijk tot een traject te komen dat bij jou past. Nadat je akkoord hebt gegeven op het voorstel waarin de kosten helder zijn, start het op jouw wensen toegesneden VIP traject.

Dit traject vindt plaats in mijn camper op een in overleg vast te stellen locatie.

Heb je nog vragen dan beantwoord ik ze graag. Bel of mail gerust.

Na dit traject is het mogelijk intervisie te volgen. Ook bieden wij regelmatig workshops aan waarmee je de werkwijze kunt verdiepen.

Magische groet,
Sandra Boer

Klik hier bij interesse in een VIP-traject - Sandra
Image

Aylin:
In de kern krijg je dezelfde kennis overgedragen als met het starttraject magic coach box.
Maar dan wel volledig op jouw persoonlijke wensen afgestemd en alle ruimte voor verdieping waar jij het wenst. Het wordt dus een volledig maatwerktraject.

Van tevoren wordt er tijdens een intake met jou nagegaan waar je behoeften liggen en wat om verdieping vraagt.  Daarna krijg je een offerte met een traject wat speciaal voor jou is ontwikkeld. Een volledig VIP-treatment!

De begeleiding vindt plaats in Amsterdam, tenzij wij iets anders overeenkomen.

Ik verheug me erop je te ontmoeten!

Na het traject is het mogelijk intervisie te volgen. Ook bieden wij regelmatig workshops aan waarmee je de werkwijze kunt verdiepen.

Harte groet,
Aylin

Klik hier bij interesse in een VIP-traject met Aylin
Image