gevoel-tool

Image

Breng op speelse wijze gevoel in een gesprek. Maak kennis met een spelelement van de magic coach box en onze werkwijze!

Een gevoel is er nu eenmaal. Dit kun je het beste verwelkomen als “richtingaanwijzer”. Vaak komt er belangrijke informatie op tafel als je open staat, luistert en doorvraagt. Er kan dan een ander perspectief komen op een onderbelicht onderdeel van het gesprek, onderwerp, of een kwaliteit van een gesprekspartner.
Met de gevoel-tool spreek je het zogenaamde basis- of buik-gevoel aan. Dit kan aanleiding zijn om de daarachter liggende gevoelens te bespreken, maar dit hoeft niet. Hiermee werken maakt de onderstroom in gesprekken zichtbaar en werkbaar.

Wat levert het op?

  • ­Je vergroot het bewustzijn van je beleving van het gesprek.
  • Je krijgt direct inzicht in hoe de ander het gesprek ervaart.
  • Je vergroot samen de effectiviteit van het gesprek en het perspectief op het onderwerp.

Voor wie?

We richten ons op professionals die ervaring hebben in het werken met mensen, het leiden van gesprekken en het stellen van open vragen. Het is toepasbaar voor “live” en “online” coachingsgesprekken, groepsgesprekken, cursussen en in trainingen.

Hoe werkt het?

Iedere deelnemer aan een gesprek heeft een gevoel-tool in handen. Je kunt hiermee zonder woorden laten zien hoe je “erbij” zit, of wat de inhoud van het gesprek met je doet. Zo heb je meteen inzichtelijk hoe ieders “pet” erbij staat.

Je kunt ook een workshop “kennismaken met de gevoel-tool” volgen, hiervoor wordt een vergoeding gevraagd.  De workshops vind je in de agenda 

Waarom?  

De gevoel-tool is ontstaan uit een spelelement van de magic coach box. De gevoel-tool is in deze nieuwe vorm zelfstandig als instrument in te zetten door coaches en gespreksleiders.
Wij brengen dit in de wereld om gevoelens zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Magische groeten,

Petra Thissen en Sandra Boer van het Magisch Perspectief.

Download hieronder gratis de gevoel-tool en spelwijzer. 
Veel plezier met gevoelens zichtbaar maken!