Op welke vraag wil jij een antwoord ontvangen?

Als je werkt met het veld van oneindige mogelijkheden is het belangrijk om de JUISTE VRAAG te stellen zodat je ook een passend antwoord kunt ontvangen.
Je kunt dit vergelijken met een zoekmachine op internet: ook hier is het stellen van een duidelijke vraag nodig om de juiste informatie te kunnen ontvangen.

Hoe herken je de JUISTE VRAAG?
De juiste vraag is de vraag die gaat over jou of over jouw aandeel en invloed.
De juiste vraag is de vraag waar je eigenaarschap voor voelt.
De juiste vraag is de vraag waar je in het NU contact mee kunt maken en een JA bij voelt.
De juiste vraag is de vraag die, als je hem stelt, voelbaar klopt.

Wat doet het STELLEN van een VRAAG?
Je vraag geeft richting aan jouw intuïtie en aan de energie in het universele veld via jouw onderbewustzijn. Er is oneindig veel informatie in het universele veld aanwezig. Het gaat erom dat jij de juiste informatie ontvangt op wat je bezighoudt. Door je vraag helder en duidelijk te maken stem je als het ware de zoekzender hierop af. Je kunt dit verder afstellen door je gevoel hierbij toe te laten. Dit kan een emotie zijn, maar je kunt ook in je lijf voelen of de vraag nu voor jou klopt en leeft. En je kunt de vraag bevestigen door JA te zeggen als antwoord op de vraag: wil je op deze vraag een antwoord ontvangen? Het kan ook helpen om fysiek te gaan staan voor je vraag en deze hardop te stellen.

Stel zelf een VRAAG aan het VELD
Weet dat het universele veld er altijd en voor iedereen is. Je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen of te weten. Het veld kan je helpen. Ik nodig je uit om het eens uit te proberen als je met een vraag loopt. Om deze vraag bewust helder te maken, er verbinding mee te maken vanuit je gevoel en je vraag fysiek te bevestigen door hiervoor te gaan staan. En dan? Dan kun je ontspannen. Maar blijf alert, het antwoord kan je zomaar toe-vallen dus houd je ogen en oren open.

Met de MAGIC COACH BOX en de MAGISCHE DRIEHOEK, werken we met het universele veld. We sluiten hierop aan vanuit het liefdesveld en wij voegen hieraan ons praktische en tastbare speelveld toe met onze manier van begeleiden.
In dit speelveld zet je zelf stappen waardoor je fysiek en gevoelsmatig je vraag bekrachtigt.

Op de RODE LOPER ga je in 3 stappen het veld in. Na BEGINNEN, is ONDERZOEKEN de 2de stap: met welke vraag ga je op onderzoek?

Ik wens je een mooie week en veel plezier met het oefenen in het stellen van de juiste vraag.

Van harte
Petra

#VraagEnAntwoord. #coachen #Veldwerk #MagicCoachBox #MagischeDriehoek

N.B: vorige week schreef ik een stukje over BEGINNEN. En binnenkort meer over de 3de stap van de rode loper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *