Niets menselijkers als voelen, denken en doen.

We kunnen niet met en niet zonder!
Het is heel eenvoudig. We kennen ze allemaal. En toch! 
Je kunt erin vastlopen en je zet er dingen mee in de wereld.

Onze menselijke kant 
We zijn hier op aarde om ervaringen op te doen als mens.
De 3 elementen denken, voelen en doen liggen het dichts bij hoe we ons als mens in de wereld fysiek manifesteren. Hoe we de dingen ervaren, overwegen en in beweging brengen.

Vastlopen
Je kunt jezelf hiermee vastdraaien, helemaal in een overtuiging of emotie vastzitten; in blinde paniek maar wat doen of juist verzanden in niets doen. 

Creëren
Wil je iets creëren? Dan heb je voelen, denken en doen nodig. 
-> Met je denken kun je visualiseren, bedenken, onderzoeken hoe en waarom iets zou kunnen werken.
-> Met je voelen kun je je inleven en checken of wat je bedacht hebt klopt. Hoe zou het voelen als dit idee waarheid wordt?
-> En met je handelen (doen), maak je de creatie waar, breng je deze, al experimenterend, in de vorm.

Bewust worden door te ervaren
In het speelveld van de magic coach box, ontdekt je een nieuw perspectief op wat je bezighoudt. De pion vertegenwoordigt jouw fysieke aanwezigheid in het veld. Je kiest intuïtief bij welk spelelement je stil wil staan. #Voelen, #doen en #denken zijn in dit spel platte driehoeken waarop je jouw pion neerzet. Je lichaam en gevoel geven je dan precies de informatie die je op dat moment nodig hebt met betrekking tot de vraag die je onderzoekt.

Het “nieuwe” begroeten…
Je haalt het oordeel eraf en stelt je open voor de ervaring. Je doorvoelt je blokkades en transformeert deze naar iets nieuws. Zo kun je wat oud is achter je laten en het nieuwe begroeten.

Niks menselijker dan voelen, denken en doen.
Dus ontvang je menselijkheid, geef jezelf de ruimte om te ervaren. Haal het oordeel eraf. Er is geen goed of fout. Je bent ervaringen aan het op doen in dit menselijke leven.
En verwonder je over wat er dan mag ontstaan.

Van harte
Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *