start-traject magic coach box

In dit tweedaagse start-traject leg je jouw fundament voor het werken met het speelveld van de magic coach box. Je ontdekt hoe je dit spel spelend maakt. 
Het traject bestaat uit twee dagen met een interval van drie of vier weken.

De magic coach box is een transitiespel dat spelenderwijs het bewustzijn vergroot van je coachee. Het spelen is een belangrijk onderdeel van dit traject. Hierdoor ontstaat ruimte om het zelf oplossend vermogen van je coachee te activeren.

Op de eerste dag ontvang je jouw eigen magic coach box*. Je gaat ervaringsgewijs aan de slag. Spelenderwijs maak je kennis met de spelelementen, het werken met de kracht van het speelveld en je basishouding als coach. Deze dag staat het thema “zelf oplossend vermogen” centraal. Aan het eind van de dag ontvang je de speelwijzer zodat je die thuis kunt nalezen ter verdieping.

Tussen dag één en twee krijg je de tijd om te werken en spelen met jouw magic coach box en het geleerde te integreren. Het advies is om minimaal twee tot drie (proef)coaching sessies te plannen waarin je dit instrument toepast, zodat je feeling krijgt met de werkwijze.

Op dag twee is er ruimte voor vragen uit de praktijk en over de speelwijzer. We verdiepen en oefenen de werkwijze met het thema “de magie van nu”.

Na deze tweedaagse heb je genoeg handvatten om de magic coach box in te zetten. Je ervaart hoe het speelveld voor jou werkt en je coaching verrijkt.

Groepsgrootte: 4 tot 6 deelnemers. In de agenda vind je de data en plaatsen van de komende start-trajecten. Mocht er geen traject in de agenda staan, laat mij dan weten dat je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen plan ik een nieuw traject.

Prijs voor dit starttraject € 752,--  exclusief 21% btw. Inclusief magic coach box met de speelwijzer, koffie, thee en lunch.

Hierna is er de mogelijkheid om intervisie te volgen. Ook bieden wij regelmatig workshops aan waarmee je de werkwijze kunt verdiepen.

Ik ontmoet je graag bij één van de komende start-trajecten.

In verband met de beperkingen voor trainingen op locatie ontwikkel ik momenteel een online training met de magic coach box. Heb je interesse, laat het mij weten via e-mail.

Harte groet,

Petra Thissen