intensive magic coach box

Met deze intensive heb je een extra actieve rol. Je maakt je het spel en de speelse werkwijze met diepgang eigen in nomadische sfeer. Er wordt een beroep gedaan op eigenaarschap en niet weten, wat tevens een onderdeel is van de coachhouding. Je ontvangt wat nodig is om met de magic coach box te coachen en de magie hiervan te ervaren.

In twee dagdelen met een tussentijd van vier weken ga je zelf aan de slag met de magic coach box en komen de volgende aspecten aan bod:

  • de elementen van de magic coach box
  • spelafspraken en speelwijze
  • het speelveld
  • de coachhouding

Opbouw
Een week van tevoren krijg je de speelwijzer per mail toegestuurd zodat je deze op voorhand door kunt nemen en vragen noteren.

Tijdens de eerste bijeenkomst pak je de box uit en krijg je toelichting op de elementen. We nemen de speelwijzer en je eventuele vragen door. Je ontvangt en geeft een mini-coaching. Deze ervaringen dragen bij aan het gevoel bij het spel, de magie van het speelveld en de coachhouding.

De magic coach box neem je mee na de eerste bijeenkomst* en je gaat tussentijds zelf aan de slag om het spelen van het spel je nog meer eigen te maken. Je maakt van iedere coachsessie een verslag van je ervaringen en je noteert eventuele vragen. Deze stuur je per mail door. Tussentijds kun je telefonisch of via de mail vragen stellen.

Tijdens de tweede bijeenkomst bespreken we je ervaringen en krijg je meer verdieping in het coachen met de magic coach box.

Groepsgrootte 2 – 3 personen. Heb je interesse, neem dan contact met mij op.

Dit traject vindt plaats in mijn camper op een in overleg vast te stellen locatie.

De prijs voor deze intensive inclusief de magic coach box met de speelwijzer is € 555,-- exclusief reiskosten en 21% btw.

Na de intensive is het mogelijk om intervisie te volgen. Ook bieden wij regelmatig workshops aan waarmee je de werkwijze kunt verdiepen.

Magische groet,
Sandra Boer

Klik hier voor aanmelden of meer informatie